-Ons Park- Willem Lodewijkhof, Alkmaar-Zuid

Download hier Brochure Ons Park Alkmaar

De huurappartementen zijn sociale woningen en uitsluitend bestemd voor ingeschrevenen bij het SVNK (Sociale Verhuurders NoordKennemerland). Kandidaten dienen meerderjarig te zijn, een geldig bewijs van inschrijving te hebben en een passend inkomen.

Kandidaat-huurders dienen een woonvergunning aan te vragen bij de gemeente Alkmaar en te voldoen aan de geldende voorwaarden.

Het appartementencomplex bestaat uit 15 woningen, verdeeld over drie woonlagen: begane grond, eerste en tweede verdieping.

Elke woning heeft een woonoppervlakte van ca. 50/52 m2 met een woonkamer, mogelijk een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet, één slaapkamer, een berging en een balkon van ca. 3,5 m2.

Bij enkele woningen is het toilet separaat van de badkamer. De woningen worden in behangklaar opgeleverd en worden in eerste instantie in principe voor een periode van 2 jaar verhuurd.

De energiezuinige woningen worden volledig gasloos opgeleverd en worden aangesloten op het milieuvriendelijke en duurzame warmtenet van HVC, Warmtenet regio Alkmaar. Het verwarmen van uw water en uw woning geschiedt dus puur op duurzame wijze. Tevens is de woning verbonden met zonnepanelen.


Return
Mar 8, 2021
Previous page: Over ons Next page: Huur